点击浏览下一页

  Restaurang Asian Roxy  är en exklusiv asiatisk restaurang med en elegant samt mysig inredning mitt i Södertälje centrum. Det är en mycket populär restaurang som är omtyckt av många. Här har vi ett stort och mångsidigt matutbud som består av genuint tillagade kinesiska rätter och thailänska rättter samt stora sorter sushi. Vår stor scen är självklart mogolisk barbeque buffé på vardagars kvällar samt på helgerna, där du kan plocka ihop dina egna maträtter. Du kan njuta så mycket du orkar.

  Här har vi garanterat stans fräschaste och mest välfylld mongolian barbeque bord med produkter av högsta kvalitet. Till denna ljuvliga mat kan ni avnjuta aromfyllda vin ur ett stort sortiment. Även åtskilliga ölsorter finns tillgängliga för er som föredrar det eller alkoholfria alternativ. Nu finns dessutom möjligheten att bjuda in våran unika mat till hemmen, för mysiga hemma kvällar eller andra tillfällen. Dessutom till ett specialpris som är oemotståndligt.

  Restaurangen funnits mer än tre år. På senare tid har det blivit allt viktigare att boka bord hos oss. Är ni ett större sällskap som vill fira något speciellt, är det ett utmärkt tillfälle att boka bord. Restaurangen har sittplats för 150 personer. 

  

                                                                 Meddelande  !!! 

På grund av att Sverige i nuläget också drabbas av den raskande spridningen av coronavirus, har vi tagit beslutet att med säkerhets skull hålla restaurangen stängd under en period. Men om smittan fortfarande inte är under kontroll efter en period kommer vi tyvärr behöva hålla stängt under en längre tid. Vi ska återkomma med detta. Vi vill bara betona att inga av personalen är drabbad av viruset och smittan förekommer inte på restaurangen. Detta är bara en försiktighetsåtgärd och vi vill ta säkerheten på första platsen. Vi är otroligt tacksamma för er förståelse och önskar att ni också ta väl hand om er själva. Vi hoppas att smittan kommer snart kunna hållas under kontroll och vi kan se er återigen den   12/4-2020

Med vänliga Hälsningar --Personalen   

Har ni några frågor kan ni nå oss på tel : 0761867727  Leo

 

 Ni är varmt välkomna att utforska våra menyer från det Asiatiska köket (Kina, Thailand, Japan), samt Mongolia Barbecue.

Öppettider under Midsommare helger:

 

Midsommarafton  19/06-2020 (Fredag)     Stängd !

Midsommardagen 20/06 -2020(Lördag)    Stängd !

 

 

MVH  Personalen    På Nygata 27A, alltså mittemot Södertäljes tingsrätten eller Bredvid Roxy Grill  hittar ni restaurangen.